Weer eens een blogje..

Na een lange lange tijd van afwezigheid vond ik het tijd worden om weer eens wat van met te laten horen. Iets waar ik overdag niet zo heel veel tijd voor heb :-) ik ben namelijk moeder van inmiddels 3 dochters. Wat een zegen!

Op 15 september 2018 werd onze 3e dochter geboren. We hebben haar de namen Tirza Annelie gegeven. Ik beviel dit keer thuis en dat was echt heel fijn! Ik was - gelukkig- helemaal vergeten hoe pittig een bevalling is. Maar het is ook heel snel gegaan en zonder complicaties. Voor ik het wist was ze daar, ons lieve mooie meisje. Erg bijzonder om weer mee te maken.  
Zo trots op hun zusje!
Je bent zo mooi..
Ook deze keer wilde ik weer vol voor het borstvoeden gaan. Ik ben dankbaar voor de bemoedigingen van andere moeders de eerste tijd, het opstarten is altijd een hele klus en vraagt echt wel doorzettingsvermogen. Ik wist dat ik niet wilde stoppen en dat het, met een eerdere succeservaring bij onze middelste dochter, wel zou moeten lukken. Maar het was niet altijd makkelijk. Nu ben ik echt blij dat ik heb doorgezet en dat het zo goed gaat, ze groeit er heerlijk op!

Het is echt heel erg genieten met twee van die grote zussen. Ik zie regelmatig mezelf terug, in hoe ze tegen haar praten en met haar knuffelen en haar rondsjouwen. En ze zijn zo zorgzaam en zo lief voor haar. Het is zo mooi om te zien hoe blij ze zijn met Tirza. 
En wat vliegt de tijd. Inmiddels is ze alweer 4 maanden oud. Van een heel goed ritme is nog niet echt sprake, maar tegelijk merk ik wel dat het steeds wat beter gaat. 

Om op te eten
Als er iets is wat ik deze laatste tijd heb geleerd en ook moet blijven leren is om te accepteren dat je met een baby een stukje beperkter bent in wat je kunt doen. Het geeft ook niet. Ik heb mijn handen vol met heel goede dingen en ik ben nog steeds (bijna :-)) elke dag dankbaar dat ik thuis kan zijn voor de meiden en voor ze kan zorgen en tijd met ze kan doorbrengen.

Ik heb geen idee hoe het zal gaan met bloggen de komende tijd en of ik er weer ruimte voor zal vinden, het lijkt me wel weer mooi om het op te pakken. 

Hartelijke groet!


Reacties

 1. Wat een mooi kindje! En wat een lieve zussen heeft zij. Alsnog van harte gefeliciteerd. En voor dat bloggen komt nu langzaam wel iets meer tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig stel! Geniet van jullie meiden. En ik hoop snel weer meer van je te lezen op je blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd, Lisanne. Wat een prachtige meiden! Geniet ervan en sterkte bij het terugvinden van je ritme e.d.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor jullie reactie en felicitaties! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om weer van je te horen! Gefeliciteerd met de geboorte van jullie 3e dochter. Wat een vrolijkerd : )
  Hartelijke groet, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijk hoofdje met die lach!! Leuk om weer een blog van je te lezen!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi meisje! Nog gefeliciteerd! Ik herken het altijd bezig zijn en zorgen voor de kinderen. Maar wat is het fijn dat je haar nu niet naar de opvang hoeft te brengen omdat je weer aan het werk moet. Een hele mooie taak om moeder te zijn! Heel veel succes met alles! Trek er gerust een jaar voor uit voor je alles weer enigszins in balans hebt. :). Je weet het, ik spreek uit ervaring. Bloggen komt wel weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte gefeliciteerd met jullie 3e dochter! Veel zegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Met schaamte wil ik je toch zeker nog van harte feliciteren met de geboorte van jullie derde wonder. Gods zegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Was het jouw gezin dat werd geïnterviewd door Thijs van de Brink?
  Gr Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Reacties worden zeker gewaardeerd.